Prodajate nepremičnino?

Zaupajte nam, da poskrbimo za vas, saj svojim strankam nudimo celoten asortima storitev od svetovanja pri oblikovanju cene, prodajne strategije, do izpeljave pravnega posla.

Trudimo se, da je prodajni in nakupni proces za naše stranke čim manj stresen, kar se da pregleden, ažuren in podprt s strokovnim ter odkritim podajanjem informacij in komunikacijo.

Želimo olajšati proces prodaje vaše nepremičnine in smo pripravljeni na reševanje vseh izzivov, ki ga spremljajo, vse v vaše zadovoljstvo.

Zaupajte nam prodajo vašega stanovanja, hiše, vikenda ali poslovnih prostorov, potrudili se bomo, da bomo upravičili svoj ugled, kot zaupanja vreden, strokoven in zanesljiv partner.

Svojim strankam zagotavljamo široko paleto izkušenj in znanj ter nudimo celovite storitve pri poslovanju z nepremičninami, od razvoja idej do končne realizacije.

Naše storitve poleg nepremičninskega posredovanja pri poslih prodaje in oddaje obsegajo:

  • nepremičninsko svetovanje,
  • management projektov,
  • iskanje lokacij in projektov za vse tipe nepremičnin, tako za individualne, kot poslovne stranke,
  • tržne študije in študije izvedljivosti,
  • vrednotenje nepremičnin.

 

 

 

Gradimo dobre, dolgoročne odnose z našimi strankami, pri čemer jim nudimo prilagojene, celovite storitve, najvišjo mero profesionalnosti, verodostojnost, obširno bazo podatkov in neprecenljivo znanje ter izkušnje kot vešč svetovalec za nepremičnine.

Zato nas ob prodaji nepremičnine kontaktirajte preko telefona 080 73 73 ali 01 200 29 67 ali e-pošte info@rcn.si in izkoristite BREZPLAČNI POSVET Z NEPREMIČNINSKIM STROKOVNJAKOM.

 

Mnenja zadovoljnih prodajalcev

"Moja izkušnja z agencijo RCN in nepremičninsko agentko Uršo je bila najboljša odločitev v zvezi s prodajo našega stanovanja. Izjemno proaktivna, delovna, skrbna ter z občutkom in pravo presojo. Odločila se je, da nam bo našla najboljšega možnega kupca in ga tudi je. V naslednji nepremičninski podvig se bom zagotovo podala skupaj z njo"

Irena Pavčič, PR svetovalka 

 Eko Vila

"Sodelovanje z agencijo RCN je bilo izjemno profesionalno in uspešno. Jasna se je izkazala kot zaupanja vreden agent pri prodaji naših nepremičnin. Vedno prijazna, profesionalna, strokovna, vedno na razpolago kupcu in prodajalcu. Priporočam vsem, ki želijo prodati ali kupiti nepremičnino"

Nataša Macarol
EKO VILA d.o.o.

"Želeli bi se vam zahvaliti, da ste v vašem podjetju profesionalno in v zelo kratkem času izvedli prodajo stanovanja in nam ponudili možnost nakupa večjega stanovanja. V Ljubljani je izredno malo stanovanj, ki so primerna za mlade družine in so cenovno dostopna.Pri samem nakupu stanovanja mi je bila zelo všeč vaša odzivnost in upoštevanje vseh naših želja. S stanovanjem smo zelo zadovoljni saj popolnoma ustreza našim potrebam. Nepremičninska agencija RCN je zagotovo vredna zaupanja in jo bomo priporočil vsem našim prijateljem znancem in sorodnikom, ki bi lahko v prihodnje potrebovali vaše storitve. Želimo vam veliko uspeha pri nadaljnjem delu"

Lep pozdrav, 
Družina Renko

BETI d.d.

"Za prodajo svojih poslovno nepotrebnih nepremičnin je družba Beti d.d. večkrat najela nepremičninsko posrednico Niko Lovrin. Gospa Lovrin se je pri tem izkazala za izjemno profesionalno in uspešno posrednico"

"V razmerjih do strank nastopa proaktivno, strokovno in zanesljivo, izkazuje pa tudi vztrajnost in hkrati potrpežljivost tako do kupca kot tudi do prodajalca. Z njeno pomočjo in angažiranostjo smo bili zelo zadovoljni, saj je prijazna, strokovna in profesionalna agentka, vedno na razpolago svojim strankam"

"Niko Lovrin zato priporočamo vsem, ki želijo prodati ali kupiti nepremičnino" 

Branko Matkovič, 
član Upravnega odbora Beti d.d. 

"Ekipa RCN je moj nepogrešljivi partner na področju nepremičnin že zadnjih 5 let. Pomagali in izpeljali so že več različnih prodaj od hiše do turističnih apartmajev. Pokazali so proaktivnost in sposobnost reševanja marsikaterega zapletenega operativnega vprašanja pri izpeljavi poslov in si pridobili moje zaupanje in spoštovanje."

ŠPICA LN d.o.o.,
Metod Podržaj,
direktor

Novinarka

"Naključje in splet življenjskih okoliščin sta me pripeljala do agencije RCN. Takrat sem kupovala stanovanje in pritegnila me je nepremičnina, ki jo je prodajala. Ni bila moja prva nepremičninska izkušnja, zagotovo pa je bila daleč najbolj nestresna. Jasna je od prvega trenutka vzbujala v meni zaupanje, izžarevala je posebno toplino in energijo, hkrati pa je bila tudi zakladnica dragocenega znanja, ki ga kot povprečen kupec nepremičnine sama seveda nisem imela. Potrpežljivo in prijazno je odgovarjala na obilico mojih vprašanj, si vzela čas kadarkoli, znala pomiriti moje bojazni in nazadnje posel izpeljala tako učinkovito in profesionalno, da mi je prihranila vse poti in vsakršen stres ter poskrbela, da sem se v nov dom vselila srečna in neobremenjena."

"Takrat sem sama pri sebi pomislila: če bom še kdaj v življenju kupovala ali prodajala nepremičnino, bom to počela samo še z Jasno in agencijo RCN. In spet je naključje hotelo, da ni bilo treba dolgo čakati. Tokrat sem bila v vlogi prodajalke nepremičnine, a v izjemno komplicirani lastniški strukturi, ko se je zdelo, da bo nepremičnino zaradi različnih interesov praktično nemogoče prodati. Po uspešno opravljenem poslu, ki je terjal mesece angažiranega dela, truda in potrpežljivosti ter veliko znanja in spretnosti, pa smo se na koncu vsi strinjali, da brez Jasne ne bi nikoli uspeli. Kajti v tem zapletenem primeru ni šlo samo za poznavanje nepremičninske zakonodaje, pač pa je bržkone bila odločilna visoka stopnja zaupanja v Jasno in sposobnost empatije, ki jo je izkazala s svojo osebno držo in odnosom."

"Prav dober in zaupljiv osebni odnos pa je tisto, kar pogosto manjka med stranko in nepremičninskim posrednikom. Vsakomur, ki želi opraviti nepremičninski posel brez stresa in z veliko posluha ter razumevanja, bi iskreno priporočila agencijo RCN. Z njihovo predanostjo delu in njihovo neizčrpno pozitivno energijo ne bi nikdar nikogar razočarali."

Mateja Babič, novinarka

Spoznajte našo strokovno ekipo