Reference

"Ekipa RCN je moj nepogrešljivi partner na področju nepremičnin že zadnjih 5 let. Pomagali in izpeljali so že več različnih prodaj od hiše do turističnih apartmajev. Pokazali so proaktivnost in sposobnost reševanja marsikaterega zapletenega operativnega vprašanja pri izpeljavi poslov in si pridobili moje zaupanje in spoštovanje."

ŠPICA LN d.o.o.,
Metod Podržaj,
direktor

"Sodelovanje z agencijo RCN je bilo izjemno profesionalno in uspešno. Jasna se je izkazala kot zaupanja vreden agent pri prodaji naših nepremičnin. Vedno prijazna, profesionalna, strokovna, vedno na razpolago kupcu in prodajalcu. Priporočam vsem, ki želijo prodati ali kupiti nepremičnino"

Nataša Macarol
EKO VILA d.o.o.

"Moja izkušnja z agencijo RCN in nepremičninsko agentko Uršo je bila najboljša odločitev v zvezi s prodajo našega stanovanja. Izjemno proaktivna, delovna, skrbna ter z občutkom in pravo presojo. Odločila se je, da nam bo našla najboljšega možnega kupca in ga tudi je. V naslednji nepremičninski podvig se bom zagotovo podala skupaj z njo"

Irena Pavčič, PR svetovalka 

Tosidos d.o.o.
 

"Potrjujemo, da se je ekipa RCN izkazala kot proaktiven, strokoven in zanesljiv partner pri pripravi in izpeljavi marketinške zasnove oglaševanja projekta »Oskrbovana stanovanja Radovljica« ter prodaji nepremičnin"

Lep pozdrav!

Direktor:
Simon Jan

"Za prodajo svojih poslovno nepotrebnih nepremičnin je družba Beti d.d. večkrat najela nepremičninsko posrednico Niko Lovrin. Gospa Lovrin se je pri tem izkazala za izjemno profesionalno in uspešno posrednico"

"V razmerjih do strank nastopa proaktivno, strokovno in zanesljivo, izkazuje pa tudi vztrajnost in hkrati potrpežljivost tako do kupca kot tudi do prodajalca. Z njeno pomočjo in angažiranostjo smo bili zelo zadovoljni, saj je prijazna, strokovna in profesionalna agentka, vedno na razpolago svojim strankam"

"Niko Lovrin zato priporočamo vsem, ki želijo prodati ali kupiti nepremičnino" 

Branko Matkovič, 
član Upravnega odbora Beti d.d. 

PEBA d.o.o. Ljubljana se že več kot petnajst let ukvarja z oddajanjem lastnih
nepremičnin v najem (4 stanovanja). V tem obdobju je podjetje sodelovalo z
različnimi nepremičninskimi agencijami, ki delujejo na tem področju.

"Luka Močnik je svoje sodelovanje z nami začel pred tremi leti in od prvega stika
dalje, mu poverjamo vse posle. Luka se je pri svojem delu izkazal z izredno profesionalnim odnosom do obeh strank
v poslu. Ima resen pristop do dela in vedno poskuša reševati ev. nastale probleme,
išče rešitve, ki so optimalne za obe stranki. Potrudi se pridobiti manjkajoče
informacije in razmišlja s svojo glavo"

"Je pošten in dejansko stanje predstavi tako kot je. S tem gradi zaupanje in dobro
osnovo za naslednje sodelovanje z udeleženimi. Zaveda se, da je korektnost in odkrit
odnos temelj za nadaljnje sodelovanje s strankami"

"Posebno pohvalno je dejstvo, da se vedno drži dogovorjenih terminov, pripravljen se
je prilagoditi časovnim zahtevam strank ne glede na uro v dnevu. Posel izpelje profesionalno do konca, po sklenjenem poslu se pozanima, kako smo
zadovoljni z najemnikom, ali so kakšni problemi, pri katerih rešitvi bi lahko pomagal"

"Pri svojem delu sodeluje tudi s konkurenčnimi agencijami kar je redkost pri drugih
agentih/agencijah, ki vedno ljubosumno ščitijo informacije o povpraševanjih svojih
strank"

"Veseli smo, da smo končno našli osebo na katero se lahko zanesemo, ji verjamemo
in upamo na sodelovanje z njim tudi v prihodnje"

S spoštovanjem,
Barbara Perne

prokurist PEBA d.o.o.

"Želeli bi se vam zahvaliti, da ste v vašem podjetju profesionalno in v zelo kratkem času izvedli prodajo stanovanja in nam ponudili možnost nakupa večjega stanovanja. V Ljubljani je izredno malo stanovanj, ki so primerna za mlade družine in so cenovno dostopna.Pri samem nakupu stanovanja mi je bila zelo všeč vaša odzivnost in upoštevanje vseh naših želja. S stanovanjem smo zelo zadovoljni saj popolnoma ustreza našim potrebam. Nepremičninska agencija RCN je zagotovo vredna zaupanja in jo bomo priporočil vsem našim prijateljem znancem in sorodnikom, ki bi lahko v prihodnje potrebovali vaše storitve. Želimo vam veliko uspeha pri nadaljnjem delu"

Lep pozdrav, 
Družina Renko

"Naključje in splet življenjskih okoliščin sta me pripeljala do agencije RCN. Takrat sem kupovala stanovanje in pritegnila me je nepremičnina, ki jo je prodajala. Ni bila moja prva nepremičninska izkušnja, zagotovo pa je bila daleč najbolj nestresna. Jasna je od prvega trenutka vzbujala v meni zaupanje, izžarevala je posebno toplino in energijo, hkrati pa je bila tudi zakladnica dragocenega znanja, ki ga kot povprečen kupec nepremičnine sama seveda nisem imela. Potrpežljivo in prijazno je odgovarjala na obilico mojih vprašanj, si vzela čas kadarkoli, znala pomiriti moje bojazni in nazadnje posel izpeljala tako učinkovito in profesionalno, da mi je prihranila vse poti in vsakršen stres ter poskrbela, da sem se v nov dom vselila srečna in neobremenjena."

"Takrat sem sama pri sebi pomislila: če bom še kdaj v življenju kupovala ali prodajala nepremičnino, bom to počela samo še z Jasno in agencijo RCN. In spet je naključje hotelo, da ni bilo treba dolgo čakati. Tokrat sem bila v vlogi prodajalke nepremičnine, a v izjemno komplicirani lastniški strukturi, ko se je zdelo, da bo nepremičnino zaradi različnih interesov praktično nemogoče prodati. Po uspešno opravljenem poslu, ki je terjal mesece angažiranega dela, truda in potrpežljivosti ter veliko znanja in spretnosti, pa smo se na koncu vsi strinjali, da brez Jasne ne bi nikoli uspeli. Kajti v tem zapletenem primeru ni šlo samo za poznavanje nepremičninske zakonodaje, pač pa je bržkone bila odločilna visoka stopnja zaupanja v Jasno in sposobnost empatije, ki jo je izkazala s svojo osebno držo in odnosom."

"Prav dober in zaupljiv osebni odnos pa je tisto, kar pogosto manjka med stranko in nepremičninskim posrednikom. Vsakomur, ki želi opraviti nepremičninski posel brez stresa in z veliko posluha ter razumevanja, bi iskreno priporočila agencijo RCN. Z njihovo predanostjo delu in njihovo neizčrpno pozitivno energijo ne bi nikdar nikogar razočarali."

Mateja Babič, novinarka

"Želela bi pohvaliti vašo ekipo. V banki imamo veliko kontakta s strankami in smo deležni različnih izkušenj z nepremičninskimi agencijami. Vaši sodelavci so izredno odzivni, prijazni in strokovni. Na vsako moje vprašanje so odgovorili strokovno in z veliko dozo profesionalnosti. Celotna dokumentacija je bila pripravljena pravočasno in v skladu z dogovori."

"Lahko ste zelo ponosni na svoj tim. Zadovoljstvo z vami že delim naprej."

"Želim vam še naprej uspešno poslovanje."

Milena Popović, vodja poslovalnice banke

Urša, s tvojo hitro odzivnostjo in prijaznostjo, tvojimi nasveti in pomočjo smo bili zelo zadovoljni, hvala za vse.

Spet bi se odločila za RCN nepremičnine in vsakomur bi priporočala tebe.

Katarina Batista

Za nakup nepremičnine sem se odločila preko RCN nepremičnine. Od samega začetka do konca je bilo vse korektno in strokovno.

Največja zahvala pa gre Urši Svečak za prijaznost, pomoč in podporo pri nakupu stanovanja. Vedno je bila na razpolago, če kaj nisem razumela je večkrat razložila.

Če bi se še enkrat odločila bi izbrala ponovno sodelovanje z Uršo Svečak preko RCN nepremičnine.

Še enkrat se vam zahvaljujemo za vso prijaznost in pomoč. Lepo pozdravljeni,

Teja Lovrenčič 

Sodelovanje z Luko Močnikom pri posredovanu prodaje nepremičnin mi je bilo vedno v veliko veselje. Z njegovo profesionalnostjo in posluhom za stranke je popolnoma spremenil mojo percepcijo glede nepremičninskega posredovanja. Storitev na tem nivoju je vredna vsake provizije.

 

Andrej Štebal

"RCN and our representative Jasna Benedik is the best thing that has happened to me and my Company as we have been navigating the challenging process of transitioning our home and business from the US to Slovenia. Jasna's extensive knowledge, skills and expertise has saved us time, energy and money. Her warm, calm professionalism and attention to all details in our sometimes complicated transactions made her stand above all other companies and agents we have worked with. We call Slovenia the "Biggest little Country," Ljubljana the "Biggest little Capitol City," and RCN the "Biggest little Real Estate Consulting Firm" we have ever experienced in our extensive world travels and business dealings. It is what drew us here and is what we love about Slovenia. Thank you, Jasna!"

Leslie DePol - CEO, Polarity Partnerships

"RCN has a very creative approach of real estate deals, sourcing ideas that make things happen"

Decathlon - Xavier Galice, International Real Estate Director