Hiše Cikava

Osrednjeslovenska, Grosuplje

Osnovni podatki

regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Šmarje-sap
področje podrobno: Grosuplje
Število enot: 3
prosto: 3

zadnje novice

Zakaj se ljudje odločajo za nakup nepremičnine na Cikavi?

Želim izvedeti več

Opis

Predstavljamo vam hiše Cikava, kjer je nastalo novo, ograjeno naselje s tremi samostojnimi hišami. Zaradi svoje idealne lege ob cesti Ljubljana-Grosuplje tik ob izvozu iz avtoceste nudi odlično izhodišče za stanovalce, ki potrebujejo hitri dostop do Ljubljane. Nahaja se le 2 km od Grosuplja, kjer je na voljo vsa potrebna javna infrastruktura.

Projekt, ki je že v fazi gradnje, je zasnovan kot organizirana enota treh samostojnih stanovanjskih objektov. Poudarek je na celovito ograjeni novi soseski z urejenim skupnim dvoriščem. To dvorišče bo ločeno od dostopne javne poti z avtomatskimi drsnimi vrati, kar bo zagotavljalo varnost in zasebnost stanovalcev ter s tem povečalo kvaliteto bivanja. Pot do vsake hiše bo asfaltirana, za goste pa bo na voljo 5 parkirnih mest.

Vsaka enostanovanjska hiša je zasnovana kot sodobna, energetsko varčna stavba. V izhodišču je predviden objekt do 3. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bo hiša navzven dokončana, finaliziranje pa prepuščamo vam.

Vsaka hiša bo imela asfaltirano dvorišče z dvema lastniškima parkirnima mestoma in ozelenjene zunanje površine. Vgrajena bodo kvalitetna ALU vhodna vrata dobavitelja Pirnar ter vrhunska okna proizvajalca Internorm v izvedbi PVC/ALU. Okna bodo opremljena z vgrajenimi zunanjimi senčili, ki jih je mogoče upravljati preko stenskih stikal, kar zagotavlja intimo in preprečuje pregrevanje. Fasada v svetlih tonih bo obložena s ploščami fasadnega stiropora v debelini 20 cm, kar pomen toplotno izolativnost na najvišji ravni.

Posamezna stanovanjska enota sestoji iz dvoetažnega objekta nadkritega z dvokapnico, usmerjena na prostoren zasebni vrt.

V pritličju so predvideni bivalni prostori:

  • kuhinja, jedilnica in dnevna soba ter spremljevalni prostori, kot so predprostor, utility, wc, shramba ter stopniščni dostop do nadstropja.
  • izhod na teraso je omogočen na južni strani objekta preko dnevnega prostora in velike panoramske zastekljene površine.

Nadstropje predstavlja:

  • spalni del hiše, ki je povezano s spodnjim delom preko stopnišča.
  • v nadstropju nosilna konstrukcija omogoča popolno fleksibilnost notranjih predelnih sten med posameznimi prostori.
  • možna je različna razporeditev prostorov z dvema ali tremi spalnicami, kopalnico ter kabinetom ali dodatnim dnevnim prostorom.

Na zahodu bo urejena dovozna cesta z opcijsko pokritim parkiriščem za dva avtomobila in lopo. Zasebni vrt bo imel urejene vse zunanje priključke za letno kuhinjo.

Hiše Cikava so zaradi kvalitetnih materialov, svoje funkcionalnosti, premišljene izrabe prostora in dostopa do rekreacijskih površin hkrati pa tudi mestnega vrveža odlična izbira za družine in pare.

Investitor si pridržuje pravico do sprememb tehnologije ali materialov, ki ne vplivajo na funkcionalnost objektov.

Za več informacij, predstavitev projekta in termin ogleda vas vabimo, da nas kontaktirate na 041 561 060 ali sandra@rcn.si.

Cenik enot (3)

Cena:
velikost:
vrsta tip velikost m² cena € oznaka
samostojna
hiša samostojna 110,00 321.500,00 HIŠA-2 prosto Opis in tloris
hiša samostojna 110,00 330.200,00 HIŠA3 prosto Opis in tloris
hiša samostojna 110,00 347.200,00 HIŠA_1 prosto Opis in tloris
Sandra Kostrešević
GSM:
041 561 060
tel:
01 200 29 67

Kontaktni obrazec

Nasvet neodvisnega strokovnjaka pri nakupu novogradnje