Cesarjev Dvor

Ljubljana, Vič Rudnik

Osnovni podatki

regija: Ljubljana
lokacija: Dolgi most
področje podrobno: Vič Rudnik
Število enot: 8
prosto: 6
prodano: 2

zadnje novice

Gradnja novih stanovanj na Viču

Želim izvedeti več

Opis

Sodobna stanovanja »Cesarjev Dvor«

Zakaj bi plačevali izjemno visoko ceno za povprečne materiale, če pri nas, le streljaj od centra Ljubljane, dobite kakovostno nepremičnino za primernejšo ceno ?

Lokacija:

Odgovor se skriva na obrobju Ljubljane, tik ob Cesti dveh cesarjev v sodobnem vila bloku »Cesarjev Dvor«, ki se nahaja le sedem minut vožnje od centra Ljubljane.

Novogradnja, ki je trenutno že v fazi izgradnje, bo predvidoma zaključena in vseljiva najkasneje v drugi polovici leta 2023 (3 kvartal). Zgrajena bo v bližini vse pomembne infrastrukture, vključno z avtobusnim postajališčem mestnega potniškega prometa, trgovinami, vrtcem idr., še posebej pa bi izpostavili odlične rekreacijske možnosti, ki jih ponujajo okoliške sprehajalne in kolesarske poti, med njimi najbolj znana pot spomina in tovarištva (PST), pa tudi številne poti po Ljubljanskem barju.

Opis:

Stanovanja bodo naprodaj v sodobnem večstanovanjskem objektu z le osmimi (8) stanovanjskimi enotami, in sicer v treh etažah (P+N1+N2). V pritličju bodo umeščena tri (3) pritlična atrijska stanovanja, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2, medtem ko bo 1.nadstropje zajemalo (3) stanovanja z ložami, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2 na vrhu pa bosta nameščeni (2) atraktivni penthouse stanovanji s prostornimi terasami, velikosti od cca 72 do cca 81 m2. Ker se investitor zaveda pomena mobilnosti za sodobnega človeka, bosta vsakemu stanovanju pripadali tudi dve zunanji parkirni mesti pred objektom.

Pri arhitekturnem načrtovanju so bili investitorju vodilo prostorni, sodobnemu družinskemu življenju prilagojeni tlorisi. Življenjski utrip današnjega časa je botroval poudarku predvsem na bivalnih prostorih, ob skladni in funkcionalni prostorski zasnovi vseh prostorov v stanovanju.

V ospredju je prav tako prevladala celostna zasnova kakovostnega stanovanjskega bivanja z uporabo materialov višjega kakovostnega razreda.

Okolica je načrtovana smiselno z domišljeno ozelenitvijo in prostorom za brezskrbno otroško igro.  Ob vsem udobju, ki ga lahko nudi sodobna stanovanjska soseska, pa so le nekaj korakov stran prostrana polja in gozdovi (ljubljansko barje), kot nalašč za prijeten sprehod in pobeg v zeleno sprostitev.

Vila blok s sodobnimi stanovanji bodo odlikovale številne kakovostne rešitve, med drugimi sistem lokalne rekuperacije, sodoben individualni sistem ogrevanja stanovanj preko plinskih kotlov in s talnim gretjem, izredno kakovostna okna v izvedbi ALU/PVC proizvajalca Internorm, masivna vhodna vrata proizvajalca Inotherm, notranja vrata z skritimi podboji,  povezljivost vseh etaž z dvigalom in še mnogo drugih kakovostnih rešitev.

Poleg tega je objekt grajen v skladu z sodobnim načinom gradnje, ki zagotavlja visoko kakovost, natančnost izvedbe in odlično toplotno izolativnost, s tem pa tudi energetsko učinkovitost celotnega objekta in posledično manjše mesečne stroške za stanovalce.

Lepo vabljeni, da si ogledate tlorise stanovanj in nas v primeru vprašanj kontaktirate.

Dokumentacijo projekta si lahko ogledate na spodnji povezavi:

PRAVNOMOČNO GRADBENO DOVOLJENJE

SPLOŠNI POGOJI PRODAJE

 

Cenik enot (8)

Cena:
velikost:
vrsta tip velikost m² cena € oznaka
trisobno
stanovanje trisobno 75,00 317.887,00 S5 prosto Opis in tloris
stanovanje trisobno 75,00 - S4 prodano
stanovanje trisobno 77,00 329.099,00 S6 prosto Opis in tloris
stanovanje trisobno 109,00 - S1 prodano
stanovanje trisobno 116,00 344.342,75 S2 prosto Opis in tloris
stanovanje trisobno 121,00 356.500,00 S3 prosto Opis in tloris
štirisobno
stanovanje štirisobno 119,00 448.671,88 S7 prosto Opis in tloris
stanovanje štirisobno 121,00 434.888,75 S8 prosto Opis in tloris
Tine Kotnik
GSM:
041 581 073
tel:
01 200 29 67

Kontaktni obrazec

Nasvet neodvisnega strokovnjaka pri nakupu novogradnje