Stanovanja na zelenem bregu

Ljubljana, Moste Polje

Osnovni podatki

regija: Ljubljana
področje podrobno: Moste Polje
Število enot: 4
prosto: 3
rezervirano: 1

zadnje novice

Napredek gradnje stanovanj na zelenem bregu

Želim izvedeti več

Pričetek gradnje stanovanj na zelenem bregu

Želim izvedeti več

Stanovanja na zelenem bregu

Želim izvedeti več

Opis

V ljubljanski četrti Moste, le streljaj od centra Ljubljane, se bo kmalu pričela gradnja novega stanovanskega projekta imenovanega »Stanovanja na zelenem bregu«.  Moderna dvostanovanjska objekta sodobnega in atraktivnega izgleda v videzu dvojčka.

Mirna in sončna lokacija novogradnje se nahaja v bližini vrtca, šole, zdravstvenega doma, lekarne, trgovine, avtobusne postaje in vse ostale potrebne infrastrukture.

Na voljo bodo štiri povsem ločene stanovanjske enote v dveh samostojnih objektih, s skupnim, asfaltiranim dostopom. Pred vsakim objektom bodo za potrebe parkiranja urejeni po dve parkirni mesti. Objekt je arhitekturno sodobno zasnovan z velikimi okenskimi površinami ter fasado v svetlih odtenkih, ki bo trendovsko kombinirana iz različnih materialov.

Vsaka enota bo obsegala pritličje, nadstropje in izkoriščeno podstreho (P+N+Po) v neto obsegu cca 142,9 m2 na enoto, pri čemer bo pritličje namenjeno dnevno-bivalnim prostorom s kuhinjo in jedilnico, nadstropje in podstreha pa spalnim in kopalniškim prostorom.

V pritličju se bodo poleg velikega svetlega prostora z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico nahajale tudi dnevne sanitarije ter priročna shramba in predprostor. Dostop do nadstropja in podstrehe bo izveden po notranjem stopnišču, ki bo obloženo s parketom. V nadstropju se bosta v vsaki enoti nahajali dve spalnici, kopalnica s tušem ter utility, v podstrehi pa tri spalnice, kopalnica ter kurilnica.

Posebaj bi izpostavili zasteklitev v bivalnem delu, ki bo zaradi velikih steklenih, panoramskih oken in vrat, prepuščala obilico naravne dnevne svetlobe ter s tem poskrbela za visoko kakovost bivanja. Prostori se na ta način odpirajo navzven, v naravo, narava pa vstopa v vsakodnevno bivanje in je s tem porok dobrega počutja bodočih lastnikov.

Novogradnja se bo ponašala s sodobnimi vgradnimi materiali, ki bodo med enotami zvočno-izolativni, navzven pa bodo zagotavljali odlično toplotno izolacijo za doseganje najvišjih energetskih kazalnikov .

Ogrevanje in priprava sanitarne tople vode bosta izvedeni s toplotno črpalko zrak-voda, z ločeno porabo za vsako posamezno enoto. Prezračevanje bo z centralno rekuperacijo. Tlaki v hodniku, kopalnicah, dnevnih toaletah, kolesarnicah in utility-ih bodo izvedeni v keramiki modernih dimenzij, tlaki v spalnih prostorih pa v parketu. V vseh prostorih bo urejeno talno gretje. Okna bodo troslojna, v leseni izvedbi iz smrekovega lesa z okovjem višje kakovosti s protipovesnim in protivlomnim sistemom.

Za senčenje so predvidene zunanje žaluzije na elektro pogon. Predpriprava bo za klimatizacijske naprave in možnost polnjenja električnih avtomobilov ter zunanji priključki za letno kuhino. Tudi vhodna vrata bodo protivlomna, ustrezne požarne in zvočne zaščite. Urejeni bodo vsi potrebni priključki na kanalizacijsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje.

Objekt bo funkcionalno zaokrožen z všečno zunanjo ureditvijo, ki bo poleg že omenjenega asfaltiranega parkirišča obsegala ograjeno in ozelenjeno teraso, do katere bo dostop tudi iz pritličja, preko panoramske steklene stene dnevno-bivalnega prostora. Terasa bo tlakovana z lesenimi oblogami in bo imela vodo in elektriko za potrebe letne kuhinje. Orientacija teras bo v smeri JZ-JV.

Stanovanje v novem dvostanovanjskem objektu »Stanovanja na zelenem bregu« priporočamo zaradi njegovega sodobnega minimalističnega izgleda, premišljene zasnove ter izbire kvalitetnih vgradnih materialov, ter bližine tako glavnega mesta kot tudi zunanjih rekreacijskih površin. Idealna rešitev za popolno bivanje družine ali para!

Vabljeni, da nas za dodatne informacije, predstavitev projekta kontaktirate na telefonski številko 051/222-807 ali preko elektronskega naslova info@rcn.si 

Cenik enot (4)

Cena:
velikost:
vrsta tip velikost m² cena € oznaka
šestsobno
stanovanje šestsobno 142,00 725.000,00 Enota-A prosto Opis in tloris
stanovanje šestsobno 142,00 - Enota-B rezervirano
stanovanje šestsobno 142,00 665.000,00 Enota-C prosto Opis in tloris
stanovanje šestsobno 142,00 645.000,00 Enota-D prosto Opis in tloris
Pisarna RCN d.o.o.
GSM:
051 222 807
tel:
386 1 200 29 67

Kontaktni obrazec

Nasvet neodvisnega strokovnjaka pri nakupu novogradnje