Ljubljana, Moste Polje, Zelena jama

Trisobno stanovanje

Cena: 406.618 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: 11B
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Ljubljana
lokacija: Zelena jama
področje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2025
nadstropje: 2.
velikost: 108,65 m²

Tlorisi

Pisarna RCN d.o.o.
GSM:
051 222 807
tel:
386 1 200 29 67
Rezerviraj termin Pošlji povpraševanje

Opis

Stanovanje obsega 68,62 m2 neto stanovanjske površine in balkon v velikosti 36,65 m2. Pripada mu še shramba v izmeri 3,38 m2. V ceno stanovanja je vključeno 1 parkirno mesto. Cena vključuje DDV v višini 9,5%.

 

Modern, kvalitetno zgrajen večstanovanjski objekt z dvema vila blokoma, bo ponudil udobnost bivanja tako družinam kot posameznikom. Izbirate lahko med 40 stanovanji s funkcionalno zasnovanimi tlorisi. Med blokoma bo prostor za druženje stanovalcev. Okolica bo obdana z zelenico.

V vsakem vila bloku je predvidenih 20 stanovanj, do katerih se boste iz skupne podzemne garaže pripeljali z dvigalom. V garaži bodo poleg parkirnih mest še shrambe, kolesarnice in prostor za parkiranje motorjev. V pritlični etaži vsakega vila bloka so predvidena 4 stanovanja, katerih kvaliteta bivanja bo poudarjena z zunanjimi ograjenimi, med seboj ločenimi atriji. V nadstropjih od 1 -3 lahko izbirate med štirimi stanovanji na posamezno etažo s prostornimi in nadkritimi balkoni. V vsaki terasni etaži sta samo dve večji štiri sobni stanovanji z veliko odprto teraso.

Stanovanja bodo izdelana na ključ. V bivalnem delu bo položen gotovi parket, na balkonih in terasah pa keramika. Kopalnica bo opremljena s celotno sanitarno opremo. V stanovanjih bo talno gretje, v bivalnem delu in spalnici bo decentralna prezračevalna naprava z rekuperacijo toplote, v bivalnem delu bo predpriprava za klimatsko napravo. Vgrajena bodo kvalitetna okna in balkonska vrata z zunanjimi senčili na elektro pogon.

Vabimo Vas, da nas pokličete na telefonsko številko 051 222 807 ali nam pišite na email naslov: info@rcn.si.

V pričakovanju Vašega klica Vas lepo pozdravljamo, Ekipa RCN nepremičnine d.o.o.