Nova stanovanja "Zelena Mojstrana" Prihajajoči projekti

,

Osnovni podatki

regija:
lokacija: Dovje

Opis

Najavljajmo prodajo dvostanovanjskega objekta v Mojstrani, v osrčju slovenskih Alp. Dvostanovanjska hiša je zasnovana kot objekt z dvemi stanovanjskimi enotami z skupno dovozno potjo in urejenimi parkirnimi prostori. Vsako stanovanje bo obsegalo okvirno nekaj več kot 60m2 bivalne površine v dveh etažah. Vsaki enoti bo pripadalo urejeno zemljišče s teraso ter prostor za parkiranje.

O projektu vas obveščamo zgolj informativno, uradna prodaja in nakup ter podpis prodajnih pogodb bo izveden, ko bodo izpolnjeni pogoji za sklepanje prodajnih pogodb na podlagi zakona ZVKSES.

Gradbeno dovoljenje je že pravnomočno, dela na objektu intenzivno potekajo. Hiša že stoji.

Trenutno so možne rezervacije. 

Kontakirajte nas za predstavitev projekta v naših pisarnah. Za termin in dodatne informacije, nas pokličite na telefonsko številko: 051 222 807 ali nam pišite na info@rcn.si 

Z veseljem vam bomo na vaše povpraševanje odgovorili in se na vaš klic, prejeto sporočilo tudi hitro odzvali. 

Vizualizacije so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega izvedenega končnega izgleda. Tlorisne površine so povzete iz projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in lahko od dejansko izvedenih odstopajo do 10%. Vsa stanovanjska oprema je vrisana informativno. Investitor si pridružuje pravico do sprememb, ki ne vplivajo na funkcionalnost stanovanj.

...
Aleš Železnik
GSM:
031 378 114
tel:
01/200-29-67

Kontaktni obrazec

Nasvet neodvisnega strokovnjaka pri nakupu novogradnje