Pomurska, Dobrovnik/Dobronak, Dobrovnik

Trisobno stanovanje

Cena: 111.000 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: ST2 - Dobrovnik
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Pomurska
lokacija: Dobrovnik
področje podrobno: Dobrovnik/Dobronak
leto izgradnje: 1971
leto prenove: 2024
nadstropje: mansarda
velikost: 62,70 m²
...
Urša Svečak
Številka licence:
0298302955
GSM:
041/602-715
tel:
01/200-29-67
Rezerviraj termin Pošlji povpraševanje

Opis

Posredujemo pri prodaji popolnoma prenovljenega 3 sobnega stanovanja v večstanovanjski stavbi zgrajeni leta 1971 v središču Dobrovnika. Etažnost stavbe je K+P+2+M. 

Stanovanje se nahaja v večstanovanjski stavbi s kapaciteto 6 obstoječih stanovanj + 2 dodatnimi stanovanji, skupno 8 enot. 

Med glavnimi lastnostmi stanovanja je popolna obnova fasade s toplotno izolacijo in zamenjava obstoječe strešne konstrukcije z novim ostrešjem. Ogrevanje novih stanovanj je zagotovljeno s toplo črpalko zrak-voda, kar predstavlja učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja.

Razporeditev prostorov: 
- Hodnik 5,10 m2, 
- Spalnica 13,10 m2, 
- Jedilnica, dnevni prostor 21,60 m2,
- Kuhinja 8,50 m2,
- Kopalnica 6,80 m2,
- Kabinet/soba 7,60 m2. 

Okna v stanovanju so visokokakovostna PVC okna s troslojno zasteklitvijo, opremljena s senčili, vključno z zunanjimi žaluzijami, za popoln nadzor nad svetlobo.

Stanovanje je priključeno na javno elektroenergetsko, vodovodno, kanalizacijsko in NN elektro omrežje za udobno bivanje. Parkirišče pred stavbo je na voljo za enostavno parkiranje.

Vhodna vrata stanovanja so iz PVC izvedbe s kvalitetnim tesnenjem, toplotno izolacijo in protihrupno zaščito, opremljena s kovinskim okovjem (večkratnim točkovnim zaklepanjem).

Stanovanje bivalne površine 62,70 m2 je odlično razporejeno, s prostorno spalnico, kabinetom, kopalnico z kadjo, wc-jem, umivalnikom, kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom.

Lokacija stanovanja je idealna, saj se nahaja v centru Dobrovnika, le korak stran v bližini osnovne šole ter drugih storitev.

Stanovanje bo dokončano jeseni 2024. Prevzem bo možen po pridobljenem uporabnem dovoljenju. 

Kontaktirajte nas zdaj za več informacij in rezervacijo ogleda!

Pogoj nakupa: kupec z katerim se sklene pogodba v kakršni koli obliki in s tem sklenjen pravni posel, se zaveže povrniti del stroškov prodaje pri posredovanju nepremičnine v višini 2% + DDV od dogovorjene vrednosti nepremičnine v kupoprodajni pogodbi. Oglaševana cena vključuje pripadajoči DDV. 

Podobne nepremičnine

Pomurska, Dobrovnik/Dobronak, Dobrovnik

Trisobno, stanovanje
Posredujemo pri prodaji popolnoma prenovljenega 3 sobnega stanovanja v večstanovanjski ...
  • 62,10 m²
  • 111.000 €