Osrednjeslovenska, Medvode, Medvode

Dvojček hiša

Cena: 368.000 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: Enota A
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Medvode
področje podrobno: Medvode
leto izgradnje: 2023
nadstropje: P+1
velikost: 418,87 m²
parcela: 418,87 m²
oprema: ogrevanje s toplotno črpalko, vrt
ostalo: atrij, terasa, več parkirnih mest, zemljiška knjiga, shramba
...
Urša Svečak
Številka licence:
0298302955
GSM:
041/602-715
tel:
01/200-29-67
Rezerviraj termin Pošlji povpraševanje

Opis

Predstavljamo vam novogradnjo dvojčka v Medvodah, ki se nahaja v bližini jezera Zbilje. Lokacija ponuja obilico možnosti za rekreacijo, povezovanje z naravo in sprehajalnih poti.

Dovoz do objekta je na severni strani. Orientacija objekta proti severovzhodu in severozahodu omogoča maksimalno izkoriščanje naravne svetlobe skozi ves dan. 

Velikost zemljšča je razkošnih 343,10 m2, od tega je 79,60 m2 namenjenih zelenim površinam in del tlakovalnih površin namenjen enostavnemu dostopu do objekta. Etažnost objekta je P+1N in obsega 152,74 m2 bivalnih površin.  Ob tem bo del zemljišča tlakovan, namenjen enostavnemu dostopu do objekta

Pritličje objekta je razdeljeno na bivalni in tehnološko – energetski del. V bivalnem delu pritličja so ob vhodu predvideni prostori, vetrolov, stopnišče, utility/tehnični prostor, stranišče in prehod do dnevnih prostorov (kuhinja, jedilnica, dnevna soba). Ob jedilnici v dnevno bivalnem prostoru, se nahaja tudi predinštalacija za kamin.

Iz vetrolova vodijo stopnice v nadstropje, kjer se nahajajo spalni prostori: spalnica, kopalnica in dve sobi. Izpostavili bi teraso, kateri dostop je iz spalnega dela in je povsem ločena od ostalilh bivalnih sob.

Trislojna okna PVC, opremljena z visoko stopnjo zvočne izlolacije s termopan zasteklitvijo blagovne znamke Schuco, ki slovi po svoji trajnosti in estetskem izgledu.  

Dvojček, ki je v fazi gradnje in bo zgrajen v tem letu 2023, do 3 podaljšane gradbene faze z zunanjo ureditvijo, kar omogoča prilagajanje vašim potrebam in možnost postopnega dokončanja objekta.Proste površine okoli objekta se ozeleni in zasadi z avtohtonim rastlinjem.

Za potrebe ogrevanja objekta je predviden prostor za toplotno črpalko (talno ogrevanje), kjer je predviden tudi zalogovnik tople vode. Vsi nosilni zidovi so zidani iz opeke ojačani z AB vezmi. Fasada je toplotno izolirana in zaključena s finalnim tankoslojnim fasadnim ometom bele barve. Streha objekta je ravna.

Za termin ogleda in predstavitev projekta nas pokličite na 041 602 715 ali pišite na naslov ursa@rcn.si. Z veseljem vam bomo pri nakupu vašega doma strokovno svetovali. 

Pogoj nakupa: kupec z katerim se sklene pogodba v kakršni koli obliki in s tem sklenjen pravni posel, se zaveže povrniti del stroškov prodaje pri posredovanju nepremičnine v višini 2% + DDV od dogovorjene vrednosti nepremičnine v kupoprodajni pogodbi. Oglaševana cena vključuje pripadajoči DDV. 

Renderji predstavljajo potecialno ureditev notranjih prostor. 

Podobne nepremičnine

Osrednjeslovenska, Grosuplje, Cikava

Samostojna, hiša
Hiša obsega 110,22 m2 neto stanovanjske površine in ji pripada še parcela v izmeri 563 m2 ...
  • 110,01 m²
  • 330.200 €

Osrednjeslovenska, Domžale, Rodica, Zaključek gradnje konec aprila

Dvojček, hiša
Na iskani lokaciji, tik ob središču Domžal, natančneje v naselju Rodica ob Perkovi ulici, ...
  • 143,00 m²
  • 470.850 €

Osrednjeslovenska, Medvode

Dvojček, hiša
Predstavljamo vam novogradnjo dvojčka v Medvodah, ki se nahaja v bližini jezera Zbilje. ...
  • 343,08 m²
  • 368.000 €

Osrednjeslovenska, Grosuplje, Cikava

Samostojna, hiša
Hiša obsega 110,22 m2 neto stanovanjske površine in ji pripada še parcela v izmeri 457m2 ...
  • 110,00 m²
  • 321.500 €