Ljubljana, Moste Polje, Štepanjsko naselje

Prostor za storitve poslovni prostor

Cena: 6.000 € /na mesec

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OH988892757US
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: prostor za storitve
regija: Ljubljana
lokacija: Štepanjsko naselje
področje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 1962
nadstropje: K+P+1+M
velikost: 470,00 m²
parcela: 1.089,00 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
oprema: klima, kurilno olje
ostalo: več parkirnih mest, zemljiška knjiga
...
Urša Svečak
Številka licence:
0298302955
GSM:
041/602-715
tel:
01/200-29-67
Rezerviraj termin Pošlji povpraševanje

Opis

Na atraktivni lokaciji v neposredni bližini poslovne cone, natančneje na naslovu Trpinčeva ulica, vam v najem ponujamo priložnost najema samostojne hiše, zgrajene leta 1962. Ta nepremičnina nudi razgiban tloris in izjemno prostornost. Etažnost hiše je K+P+N1 v skupni izmeri 470 m2.  

  • Hiša ima dva ločena glavna vhoda, kjer prvi del že predstavlja popolnoma opremljene pisarniške prostore, pripravljene za takojšnjo uporabo. Sestavljen je iz šestih ločenih pisarn, sanitarij, manjše kuhinje in shrambe. Pisarne ponujajo raznolike velikosti, s površinami od 10,79 m2 do 33,96 m2. Prvo nadstropje skupaj meri 181,70 m2.  
     
  • Drugi del hiše je namenjen prenovi po željah najemnika in se nahaja v pritličju s svojim ločenim vhodom, obsega pa 149 m2. Hiša stoji na parceli veliki 894 m2, ki odpira vrata kreativnim možnostim, vključno z možnostjo ureditve zelenih površin ali parkirišča za prodajo vozil.
     
  • V mansardnem delu hiše se nahaja prostorno stanovanje z odprtimi površinami, ki bo na voljo za najem oz. uporabo v začetku leta 2024. Stanovanje ima 114,30 m2 bivalne površine in lasten vhod iz prvega nadstropja, kjer so že urejene pisarne.

Hiša je zgrajena s trdnimi opečnimi zidovi, dodatno izolacijo in fasadnim ometom. Okna so kakovostna večkomorna PVC z dvojno zasteklitivijo. Ogrevanje prostorov je zagotovljeno s kurilnim oljem preko kotla, za pripravo tople sanitarne vode pa se uporablja električni grelnik s hranilnikom prostornine 80 L.

Namenska raba hiše je poslovno-stanovanjska (trgovina, promet in skladiščenje (manjše rabe), tehnične dejavnosti, fitness, avto prodaja,...), del stavbe pa je namenjen industrijski rabi.

Notranja prenova prostorov je izvedljiva na podlagi želj najemnika, kateri se ob sklenitvi najemne pogodbe zaveže prostor uporabljati minimalno pet let, od podpisa najemne pogodbe. 

  • Mesečna najemnina znaša 6.000,00 EUR, dopolnjujejo pa jo mesečni obratovalni stroški, ter varščina. 
  • V primeru sklenitve najemne pogodbe v prometu z nepremičninami, najemnik prevzame odgovornost za poravnavo agencijskih stroškov, ki znašajo eno najemnino (+DDV), če gre za najemno pogodbo. 
  • Za posredovanje tlorisa nas kontaktirajte.

Vljudno vabljeni na ogled in najemu nepremičnine.