Ljubljana, Vič Rudnik, Rudnik

Štirisobno stanovanje

Cena: 383.000 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: Enota 1
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
regija: Ljubljana
lokacija: Rudnik
področje podrobno: Vič Rudnik
naselje: Hiša Galerija
leto izgradnje: 2022
nadstropje: P+1
velikost: 133,31 m²
parcela: 275,00 m²

Lastnosti

duplex

Opis

Na privlačni lokaciji na Rudniku v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, se je začela prodaja dveh enot v dvostanovanjski hiši imenovani Hiša Galerija. Galerija bo imela pudarek na odlični izrabi prostora s kvalitetnimi tlorisnimi rešitvami ter premišljeno arhitekturo. V ceno sta vključeni 2 parkirni mesti in ddv. 

V pritličju se dnevno bivalni prostori lepo dopolnjujejo z zunanjo zelenico, ki nudi aktivno in sproščujoče preživljanje prostega časa. Velike panoramske steklene površine, bodo doprinesle k obilici dnevne svetlobe in kvaliteti bivanja. 

Bivalni prostori so praviloma orientirani proti J,V in Z kamor se objekt odpira, proti severu so obrnjeni nekateri spalni in sekundarni prostori. Glavni vhod v dvostanovanjski objekt je iz severne strani, gradbene parce. 

ENOTA 1: Stanovanje veliko 133,31 m2 bivalne površine, katero se lahko pohvali s prostorno zelenico v velikosti 81,44 m2 obsega naslednje bivalne dele: 

 • skupni vetrolov, predprostor, shramba, sanitarije, kuhinja, dnevno bivalni prostor z izhodom na prostorno zelenico. Stopnice katere povezujejo stanovanje z zgornjim nadstropjem se nahajajo v dnevno bivalnem delu. 
 • Po stopnicah iz dnevno bivalnega dela se povzpete v nadstropje kjer se nahaja prostorna spalnica z lastno kopalnico, dve veliki otroški sobi ter dodatna kopalnica in loža. 

Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali: 

 • Objekt bo zgrajen do III.podaljšane gradbene faze z zunanjo ureditvijo.
 • Nosilna konstrukcija objekta je kombinacija armiranega betona in opečnate pozidave. 
 • Stanovanjski objekt bo temeljen z AB ploščo, ki bo dodatno spodaj podprta z lesenimi piloti.
 • Nosilna konstrukcija ostrešja je les.
 • Fasada objekta bo delno iz kontaktne fasade na topotni izolaciji iz mineralne volne. Del fasade bo iz obešene pločevine, sive barve.
 • Fasadno stavbno pohištvo bo troslojno zastekljeno, z velikimi steklenimi površinami proti jugu, vzhodu in zahodu. Vsa okna bodo imela prepripravo za zuanjo zaščito pred soncem – žaluzije. Okna in vrata na fasadah bodo sodobne izvedbe, ki bo preprečevala vdor padavinskih vod v objekt.
 • Vhodna vrata so protivlomna, alu polno krilo z delno zasteklitvijo. Izvedena bo prepriprava za videodomofon povezan z električno ključavnico in zvonec.
 • Ograje: med stanovanjskima enotama se postavi ograjo. Ograja bo panelna mrežasta. 
 • Stanovanju v ceni pripadata dva parkirna mesta.

Povozne in pohodne površine znotraj gradbene parcele investitorja bodo tlakovane in asfaltirane. Preostali del gradbene parcele v lasti investitorja bo zatravljen in zasajen z vegetacijo (zelenica, drevje). 

Objekt se priključuje na komunalno infrastrukture: vodovod, plinovod, elektro vod. Odvajanje fekalne kanalizacije je urejeno preko male čistilne naprave. Objekt bo priključen na javni vodovodni sistem. 

Vizualizacija notranjih prostorov je simbolična. Zaključek gradnje je predviden v mesecu avgustu 2022. 

Za vse dodatne informacije v povezavi s projektom in rezervacijam smo vam na voljo. 

...
Urša Svečak
Številka licence:
0298302955
GSM:
041/602-715
tel:
01/200-29-67
Kontaktiraj posrednika

Kontaktni obrazec