7 razlogov, zakaj izbrati nas:

1. Naslonite se nazaj, za vse poskrbimo mi

Zadnje, kar potrebujete v tem hitro spreminjajočem se svetu, je še več stresa. Zato pri družbi RCN poskrbimo za vse, kar potrebujete, da je lahko vaša izkušnja prijetna in brez stresa. Naša celostna rešitev vaših izzivov, poleg brezhibne izpeljave nepremičninskega posla, vključuje tudi celoten nabor storitev, kot so pridobitev ponudb za financiranje, priprava, spremljanje in vodenje investicij, cenitev nepremičnin, izdelava tržnih raziskav in primerjalnih študij, marketinško svetovanje in izpeljava oglaševalskih akcij, raziskava trga, ipd.

2. Mi se prilagajamo vam

Ljudje so danes vse bolj zaposleni, zato je pomembno, da so vam svetovalci na voljo, ko imate vi čas. Naši svetovalci se prilagodijo vašim zahtevam in so vam zato na voljo praktično kadarkoli.

3. Strokovni in natančni

Za brezhibno izpeljavo nepremičninskega posla sta potrebni strokovnost in natančnost s strani posrednika. Naši posredniki so oboroženi z ustrezno izobrazbo in potrebnimi znanji za izpeljavo tudi najbolj kompleksnih nepremičninskih poslov.

4. Vaša nepremičnina si zasluži le najboljšo predstavitev

Predstavitev vaše nepremičnine lahko pospeši prodajo ali pa jo popolnoma uniči. Pri družbi RCN se zato temeljito osredotočimo na glavne prednosti vaše nepremičnine in potencialnim kupcem ponudimo jedrnato, a popolno predstavitev. Podučimo se o vseh informacijah, ki bi stranko utegnile zanimati (pravna preverba statusa, urbanistični pogoji, arhitekturni načrti, …). Pri slikovni predstavitvi nam pomagajo profesionalni fotografi, pogodbe sestavijo izkušeni pravniki, po želji naročniku svetujejo tudi izkušeni arhitekti ali pa izdelamo uradno strokovno cenitev nepremičnine.

5. Najnovejša tehnologija in skrb za naš planet

Tehnologija je naše orodje, s katerim olajšamo vašo nepremičninsko izkušnjo, hkrati pa zmanjšamo onesnaževanje okolja. Naši agenti so na terenu opremljenimi z elektronskimi tablicami, kar omogoča hitro in popolno predstavitev objekta, uporabo različnih vizualizacij in neposredno primerjavo s konkurenčnimi nepremičninami.

6. Več kot le posrednik

Dober osebni odnos je nekaj, kar ponavadi manjka med stranko in nepremičninskim posrednikom. Pri družbi RCN smo zato odločeni, da ne sklepamo poslov, temveč sklepamo prijateljstva. Z vami vzpostavimo prijateljski odnos, prek katerega nam vi zaupate svoje (tudi najbolj skrite) želje in mi vam jih uresničimo.

7. Dolgoročno zaupanje

Pri družbi RCN smo znani po tem, da z našimi strankami zgradimo dolgoročne odnose. Temelj uspešnih dolgoročnih odnosov pa je zaupanje. To gradimo tako, da pozorno poslušamo vaše želje in jih (kot obljubljeno) tudi uresničujemo. Stranke se zato po prvem uspešnem sodelovanju velikokrat vrnejo nazaj in naše prijateljstvo utrdimo s še kakšnim uspešnim poslom.